Vind rust en herbron in de privé sauna & wellness

Ben je echt ontspannen na een privé sauna bezoek?

Ben je echt ontspannen na een privé sauna bezoek?

 

Een bezoek aan de privé sauna wordt omschreven als een zalig en heerlijk verwen moment; veel superlatieven maar ontspan je nu echt in de privé sauna?
We nemen eerst enkele vooroordelen weg.
Vaak vragen mensen zich af of er voldoende te beleven valt in die privé sauna. Uiteraard; een privé sauna is veel meer dan enkel een sauna; het gaat hier om een volledige beleving en meestal zijn deze privé sauna’s voorzien van alle faciliteiten zoals de publieke sauna’s.
Met dit verschil; het complex is kleiner maar je hebt de ruimte helemaal voor jezelf, geen vreemden in je buurt en een maximum aan gezelligheid en intimiteit.
 
Wat valt er te beleven in de privé sauna?
Laat de gedachte van een kleine ruimte met een sauna, ligbed en douche snel varen. De privé sauna’s hebben elk hun stijl maar zijn stuk voor stuk pareltjes. De ene wat groter dan de andere; al dan niet met zwembad. Elke privé sauna biedt wel zeker, naast de klassieke sauna, ook een jacuzzi of bubbelbad en een knusse lounge ruimte. Meestal is er ook een stoombad of hammam of de infrarood dieptestraler.
Een privé sauna bezoeken is echt een belevenis; elk heeft zijn sfeer en stijl maar allemaal zijn ze luxueus ingericht met oog voor detail.
Pure verwennerij? Een belevenis? Absoluut!
 
Keer ik echt ontspannen naar huis?
Wat wens je je nog meer?
In alle rust, vrijheid en intimiteit ontspannen met je partner. Even tijd voor jezelf en voor elkaar.
Je beschikt over de ruimte helemaal privé zonder vreemden in de buurt en je hebt niet dat gevoel dat je bekeken wordt en je hoeft geen vrij plaatsje te zoeken.
Ook ideaal om te genieten met het gezin of vrienden / vriendinnen.
Weg van werk en huishouden, de dagelijkse beslommeringen en gedachten even opzij, geen drukte, alleen rust en ontspanning voor iedereen, een fijne tijd samen.
 
Tevens mogen we de heilzame werking van sauna, hammam, infrarood en jacuzzi niet vergeten.
Het is wel degelijk goed voor je immuun systeem en je spieren, een ware ontgifting en een boost voor je lichaam.
 
Combineer een ontspannend bezoek aan de privé sauna met een hapje en een drankje. Of misschien een heerlijke massage? Op menig privé wellness adres kan je ook blijven voor de nacht!
 
Zak je al wat onderuit? Ondertussen gewonnen voor een deugddoend privé sauna bezoek?
Ontdek alle adressen hier