Vind rust en herbron in de privé sauna & wellness

De Weldaden van de privé sauna

De Weldaden van de privé sauna

 

Ken jij het principe van een privé sauna? De privé sauna biedt de ultieme plek om samen met je partner, gezin of vrienden te ontspannen en volledig tot rust te komen, helemaal privé want er is niemand anders aanwezig. In de privé sauna heb je de faciliteiten van een wellness centrum helemaal voor jezelf!
We zetten de voordelen even op een rijtje.
 
Een compleet wellness centrum voor jezelf
De privé sauna heeft als voornaamste voordeel dat je alle faciliteiten van een wellness centrum voor jezelf hebt, helemaal privé. Je loopt vrij naakt rond, maakt gebruik van de sauna en de andere faciliteiten, op het moment dat jij dat zelf wilt. Pure ontspanning!
 
De privé sauna biedt de perfecte sfeer om helemaal tot rust te komen.
Wie denkt dat een privé sauna enkel over een sauna beschikt, heeft het goed mis; een privé sauna biedt verschillende en vele faciliteiten. Meestal biedt die privé sauna naast de droge of Finse sauna ook een hammam (stoomcabine) of InfraRood sauna.  De relaxruimte of loungeruimtes zijn sfeervol ingericht, hier las je de rustpauzes in en het is de perfecte plaats om een drankje te nuttigen.
In de jacuzzi is het heerlijk vertoeven; zowel binnen als buiten. Heb je voor een privé sauna met zwembad gekozen? Dan waan je je meteen met vakantie.
De privé sauna’s hebben veel te bieden, ontbijt, hapjes en drankjes tot volwaardige maaltijden. Zelfs het badlinnen en haardroger hoef je niet mee te brengen!
Omdat steeds meer mensen een bezoek aan de privé sauna als de ultieme ontspanning ervaren, bieden inmiddels heel wat privé sauna’s de mogelijkheid tot overnachten.
Na alle verwenning in de wellness, ter plaatse heerlijk wegdromen.
Je prive wellness moment helemaal compleet maken? Dan is een massage de kers op de taart.
 
Een paar uur genieten in de privé sauna is een beleving, daar zijn de privé sauna eigenaars zich van bewust. Zij doen er alles aan zodat je optimaal geniet van je me-time en we-time.
Echte quality time zonder gestoord te worden.
Genieten van alle rust, ontspanning en luxe; en dat is ook de reden waarom arrangementen of pakketten worden aangeboden.
Zo hoef je op het moment zelf niets meer te beslissen.
De arrangementen bevatten meestal 2 of 3 uur prive wellness in combinatie met massage, overnachting, ontbijt, maaltijden, hapjes en drankjes, …
Kies wat jou het meest zint!
 
Zet even de beslommeringen van je af; even uit de dagelijkse sleur.
Genieten!
 
De volledige lijst met privé sauna’s op e-Sauna.be vind je hier:
https://www.e-sauna.be/sauna