Vind rust en herbron in de privé sauna & wellness

Wat is een privé sauna nu eigenlijk?

Wat is een privé sauna nu eigenlijk?
Privé sauna’s worden steeds populairder, naast de al bestaande populariteit voor de publieke sauna’s en publieke wellnesscentra. Veel mensen ervaren het echter als minder prettig, wanneer zij naakt in de nabijheid van andere mensen moeten verblijven. Hoewel je in veel open ruimtes binnen een wellnesscentrum een badjas mag dragen en er speciale zwemkledingdagen worden georganiseerd, kan het een lastig aspect blijven. De privé sauna biedt een oplossing voor dit probleem!
 
Een privé sauna is een wellness adres, dat je privé huurt voor minimaal twee uur. Zo heb je alle tijd, om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen. Deze locaties worden aangeboden voor minimum twee personen, of voor een compleet gezin of een groep. Een leuk en aangenaam ontspanningsmoment, gedurende enkele uren genieten van alle faciliteiten, voor jou en je partner, geheel privé.
 
Faciliteiten van een privé sauna
Waar je wellicht denkt aan een simpel huisje met een sauna, biedt een privé sauna doorgaans veel meer. Naast een sauna, bevindt zich op dergelijke wellness adressen vaak ook een zwembad, een rustruimte, douches, een hammam, een infrarood sauna, de klassieke droge sauna en verschillende mogelijkheden en soorten massage of schoonheids- en lichaamsbehandelingen. Kortom, alle voorzieningen van een publiek wellnesscentrum voor jou en je partner, geheel privé.
 
De privé sauna’s zijn doorgaans luxueus ingericht, een hapje en drankje bestellen is mogelijk of je reserveert een volledig arrangement. Een aantal privé sauna’s bieden de mogelijkheid om te overnachten. Een ware B&B waar je zelfs meerdere dagen kan vertoeven!
 
Een uitje voor het hele gezin
Sommige privé sauna’s bieden de mogelijkheid om met een grotere groep gebruik te maken van de beschikbare faciliteiten. Een ideale uitstap met het hele gezin, of een prive wellness sessie met vriendinnen of vrienden. Eveneens zijn (verjaardag) feestjes voor de kinderen een nieuwe trend. Zij maken dan al kennis met het prive wellness gebeuren.